Biltur til Strømstad

Jeg liker vanligvis best å dra til eksotiske reisemål i det fjerne. Likevel er det trivelig med en handletur til Sverige i blant.

Det er faktisk så gøy at det er verdt det selv om den norske kronekursen har svekket seg mot den svenske. I Sverige har de iallefall store matvarebutikker med et gigantisk utvalg.

Rømme Norge
Noen ganger er det deilig å rømme fra Norge selv om det bare er for noen få timer. Slik var det også på lørdag da jeg tok turen til Strømstad på handling. Man merker at det er en mer positiv stemning med en gang man kjører over grensen. Til og med nordmenn er triveligere i Strømstad siden de kan handle billige varer. På grunn av valutakursen var det likevel ikke så mye å spare. På noen varer er det likevel fortsatt betydelig forskjell på våre to land. Derfor hamstret jeg inn det jeg kunne av kjøtt, alkohol og tobakk. Jeg er ikke så ofte i Sverige og da gjelder det jo å få med seg alt. Spesielt er dette lurt med tanke på at det snart er jul.

Kjedelig tur tilbake
Bilturen hjem var som et mareritt. Det var nemlig kø store deler av veien. Derfor gikk det utrolig sent å komme seg videre. Jeg ble bare sittende i bilkøen, og vente på at tiden skulle gå. Til slutt ble det heldigvis bedre, og jeg kunne igjen kjøre i normal hastighet. Da var det godt å komme hjem, og plassere alle varene i kjøleskapet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *