Brann med grusomme drakter

Ukens snakkis var uten tvil de nye hjemmedraktene til Sportsklubben Brann. Det ble en så stor sak at flere utenlandske medier kastet seg på.

Til og med i Irland gjorde avisene narr av de nye gummidraktene til Brann. Da er det merkelig at de som står bak bekledningen ikke har tenkt mer gjennom hva de har drevet med.

Gummimenn i 1.divisjon
For det er faktisk noen gummiskjorter som Brann-spillerne skal iføre seg når de entrer banen i 1.divisjon neste år. Som om ikke nedrykket var nok så ser de nå også ut som en merkelig latex-kreasjon. Draktene er røde, men det er også det eneste som ligner særlig på den gamle varianten. Her har man gitt fullstendig kreativ frihet til designerne, og konsekvensen er en samstemt fordømmelse fra de fleste andre.

Symboliserer regnet
I følge Brann så skal draktene symbolisere det tunge regnet som ofte faller over Bergen. Derfor skinner draktene, og skiller seg vesentlig ut fra alle andre konkurrenter. Det er iallefall liten tvil om at Brann blir unike når de skal spille mot lag som Nest-Sotra og Levanger. Likevel kan det debatteres om dette på noen måte er positivt for et lag som allerede har et dårlig omdømme fra før.

Det mest interessante blir å se hvordan fansen reagerer på valget av nye drakter. Etter alle problemene må man bare forvente at dette ikke blir populært. Kanskje er det en ny person som blir sagt opp fra stillingen sin i klubben denne gangen også.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *