Det er en spennende EM vi ser i år

Nå er jeg virkelig stasjonert foran TV hele tiden føles det som. Selv om vi i Norge aldri spilt i EM dette år, så har det vært en veldig spennende kamp i sommer. Island er virkelig bra i år. Jeg lurer på om de skulle kunne vinne hjem alt? Hva tror du? Nå venter bare finalekamp mot Frankrike!

Bedre syn eller bedre lys?
Det jeg har lagt merke til i løpet av måneden er at jeg syns det er ganske tøft å se på TV i mørket. Det blir slitsomt for øynene og jeg har hatt hodepine ganske mye den siste tiden. Jeg tror ikke det er noe galt med synet mitt men du vet jo aldri. Det eneste spørsmålet er om man bør sjekke synet sin eller rett og slett investere i bedre lys hjemme i stedet? Jeg tror jeg begynner å kjøpe inn noen flere lamper så vi får se om det hjelper eller ikke.

Nydelig lys på tre ben
Siden jeg er ganske lat av meg så sjekker jeg alltid etter ting på nettet før jeg går inn i butikker. Eller jeg er ikke lat egentlig – men jeg liker ikke å være i virksomheter og butikker. Det er for mange mennesker og for mye stress. Jeg får litt panikk! Men da kan jeg i hvert fall glede meg over at det er mange gode steder å handle på, på nettet. Nå har jeg funnet en lampe som passer min stil på www.chilli.no (se bildet nedenfor).

lamper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det tok ikke mange minutter. Jeg googlet bare på lamper, og siden klikket jeg rundt på de ulike områdene. Tok kanskje femten minutter. Hvor lang tid tror dere at det skulle til å ta for meg å gå inn i en butikk og gjøre det samme?

Nå skal jeg forberede for den avgjørende kampen som kommer 3 juli mellom Island og Frankrike. Jeg har invitert noen venner og vi skal koke mat sammen og drikke noen øl før kampen. Det er så fantastisk med sport! Det før virkelig folk sammen, ikke sant? Når vi ser bort fra den negative delen med vold og trusler så er det faktisk en veldig styrkende ting å være aktiv i idrett syns jeg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *