Dusjvegger, dusjvegger…

dusjveggDet er mange fine dusjvegger her, og det driver meg til vanvidd hvis jeg er helt ærlig. Jeg har lenge vært på utkikk etter noe nytt. Noe som virkelig kan gjøre badet mitt til et sted jeg virkelig trives og føler meg tilfreds. Jeg har tenkt på å omdekorere lenge. Jeg vet ikke engang om jeg har bestemt meg for å begynne på dette prosjektet. Det vil ta mye arbeid, koste mye penger, og det er alltid den lille følelsen av at jeg vil bli misfornøyd uansett hva.

Det er slik jeg ofte tenker. Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg vil ha det, samtidig som jeg vil ha alt. Irriterende, men altfor sant. Derfor sitter jeg bare og ser gjennom siden jeg linket til over. Prisene er faktisk ganske lave, som jeg må si gir meg tanker om at dette prosjektet kan gjennomføres, men hva skal jeg velge, hvordan vet jeg at jeg blir fornøyd?

Jeg hadde rett og slett elsket det hvis mine lesere faktisk tok en titt på linken. Si hva du synes, kanskje jeg faktisk vil høre på deg. Jeg trenger hjelp her. Det er for vanskelig å velge. Jeg vet det kan være litt vanskelig siden dere ikke har sett mitt bad, men tanken er at jeg vil bygge mitt nye design for badet rundt dusjen.

Dette gir mening i mitt hodet. Dusjen er jo det viktigste møbelet i dette rommet, er det ikke? Tenker jeg feil? Kommenter gjerne på dette også. Siden jeg er rimelig sikker på at dusjen vil være det dyreste gir det mest mening at dette burde være hva jeg er fornøyd med første. Ja, dusjen vil være min inspirasjon. Brikken som vil løse mysteriet.

Jeg tror at badet vil vesentlig forandre hele atmosfæren i mitt hjem, og gi meg en mye bedre start på dagen. Badet jeg nå har gjør meg nesten deprimert. Det er gammelt og livløst. Jeg vil ikke leve slik. Jeg vil ikke dusje her. Ok, jeg overdriver litt – dette er ikke verdens største problem – men en liten del av dette er sannhet. Jeg tror virkelig at jeg vil føle meg mye bedre.

Man tenker ikke så ofte på dette – men det er jo på badet man våkner om morgenen etter at vannet i dusjen treffer ditt hode, og det er ofte her vi begynner å sovne mens vi pusser tennene. På mange måter er badet det første man ser etter man våkner og det siste man ser når man sovner. Det er derfor veldig viktig for meg at badet føles riktig.

Nei, jeg vil ikke kalle det et hjems viktigste rom. Både stue og soverom er nok viktigere. Det er her du tilbringer mesteparten av din tid – eller iallfall jeg. Hvem vet kanskje du har en fantastisk veranda, eller elsker å sitte på kjøkkenet. Alle deler av et hjem er viktige, og hva som er viktigst kommer an på hvem du er. For meg er det badet. Ikke glem å legge igjen en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *