Fotballaget til La Manga

Neste år er det første gang at elitelaget til Elnesvågen og Omegn IL drar på treningsleir i Spania. Dette skjer i sammenheng med forberedelsene til neste års sesong.

De beste norske lagene drar til La Manga før sesongen. Derfor har klubben bestemt at vi også skal være tilstede.

la-manga

Stor delegasjon
Det er en stor gjeng med spillere som tar turen til La Manga i februar. I tillegg blir alle i støtteapparatet med på turen. Der nede er planen å spille treningskamper mot gode motstandere. Målet må være å møte lag som er på et høyere nivå enn vårt eget mannskap. På denne måten kan laget få utfordringer, og utvikle seg i løpet av oppholdet. Dette er noe vi håper kan komme godt med i årets sesong.

Mål om opprykk
Målet for kommende sesong er selvfølgelig å rykke opp. Derfor er det ekstra viktig at alt blir gjort på en best mulig måte. Om laget skal lykkes på banen så er det avgjørende at spillerne får de beste vilkårene for utvikling. Dette er noe klubben har stor tro på at kommer til å løse seg ved hjelp av bedre trening. Turen til La Manga er en del av et mer helhetlig opplegg på dette området.

Det blir interessant å følge mannskapet på tur til Spania. Jeg blir selv med for å skrive om alt som skjer underveis. Da vil alle mine reiserapporter være tilgjengelige her på denne siden. Forhåpentligvis vil mange lesere ha glede av å følge laget på treningsleir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *