Fotballturnering for aldersbestemte lag

I dag har klubben arrangert miniturnering for aldersbestemte fotballag. Det ble sterk konkurranse og høy stemning på stadion.

Det var barn i alderen 6 til 12 som deltok på dette arrangementet. Det virket som om alle deltakerne fikk en glimrende opplevelse på banen.

Det er utrolig for tidlig konkurranseinstinktet dukker opp hos enkelte. Dette var tydelig under kampene på Lykkemyren Stadion i dag. Her var det sterkt fokus på å vinne, og en offervilje som var til å ta og føle på. Det var tydelig at mange lag hadde kommet med en klar målsetning om å nå til topps i sin egen klasse. Da er det ikke rart at det blir konkurranse på banen, og underholdende for de som ser på kampene.

Som et tiltak for publikum ble det servert vafler på stadion. Dette ble veldig positivt mottatt blant de fremmøtte. Det er tydelig at litt mat i kampens hete er avgjørende for at foreldrene skal trives på kamp. Det var tydelig at de som var kommet hadde det kjekt på tribunene. Den gode mottakelsen tyder helt klart på at denne typen tiltak bør gjennomføres oftere. Det er utrolig viktig at barn får en sunn arena for konkurranse. Dette kan de helt klart få på idrettsbanen.

Det var hjemmelagene som var dominerende i dagens turnering. Dette lover godt for talentsatsningen som vi i mange år har hatt i klubben. Det er tydelig at vi iallefall gjør ganske mange ting på korrekt måte. Likevel er det viktig å hele tiden utfordrende seg selv ved å komme opp med nye tiltak som bedrer situasjonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *