Min TV-benk har blitt brutt

Som dere vet så kjøpte jeg en ny sofa for nesten eksakt et år siden. En av de beste kjøpene jeg har gjort faktisk. Det ble en Scandic Hjørnesofa til slutt etter et par dager til å tenke. Nå er jeg her igjen med samme problemene som for et år siden, men nå er det en TV-benk i stedet. Min trofaste TV benk som jeg har hatt siden jeg flyttet hjemmefra har nemlig blitt brutt.

Arne vil gifte seg
Vi var på utdrikkingslag for Arne for helga som begynte i mitt hjem der vi drakk noen øl og spilte Nintento Wii. Du vet hva som kan skje når du plasserer fem gutter i et rom med øl og spill? Ja, det verste du kan tenke deg, akkurat så ble det. Pust.

Åke hadde kanskje drukket litt for mye,og spilte veldig hardt mot Jens. Det endte i at han snublet og falt rett inn i både TV og TV-benk. «Pang» sa det, siden lå han på den andre siden og lo høyt.

TV´n unnslapp heldigvis, men benken fikk en stor sprekk som gikk over toppen planke.
Så ble det da å begynne å lete etter en ny …

Med eller uten skapdører?
Jeg sjekket litt på nettet etter alternativer, og som alltid går jeg til Trademax.no. Siden jeg kjøpte det meste av mitt hjem derfra og vært fornøyd, så det er naturlig at jeg fortsetter å sjekke der først. Men av alle alternativene jeg sjekket etter så kan jeg fortsatt ikke bestemme meg. Skal man ha en tv-benk med eller uten dører?

Når det gjelder fargen vil det mest sannsynlig bli en svart. Jeg liker ikke å ha så mye farge i møbler hjemme. Da har jeg heller lite fargede puter eller håndklær eller så. Basen av fargene vil være svart, hvit og grå. Men jeg har sett at det finnes ganske stilige alternativ i tre også. Det var en som var gjort i sheshamtre som jeg trodde følte var fin. Men hvis du begynner å få inn tre i design, så du må bare fortsette med det også, så til slutt har du en helt ny stil hjemme.

Slike ting skjer bare i farten, så du bør holde deg til en stil, tror jeg. En om gangen, uansett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *