Ny sesong på vei

Nå er vårsesongen begynt å gli mot sommersesongen, og det er deilig å kjenne at man kan spille fotball ute nå i shorts og t-skjorte uten å fryse. Det yrer også live i Elnesvågen og Omegn IL i tillegg nå når det er varmere i luften. Så man kan si at livet smiler for tiden!

Håndballtrening
Fotball er det som vanligvis er sporten min, men jeg har i det siste vært med på et par håndballtreninger. Det har vært utrolig spennende, og vært litt av en omveksling fra å primært bruke beina. Håndball er definitivt en mer fysisk sport enn fotball, med mer tøffe dueller mann mot mann. Så siden jeg har spilt med mer erfarne spillere enn meg, har jeg nok fått litt ekstra bank. Men når man er midt i en kamp, eller hard treningsøkt, kjenner man ikke på smerten. Det er det som er så fint med sport, og hvorfor jeg er stå stor tilhenger av organisert idrett, at den timen eller to man driver med en altoppslukende sport, så forsvinner alt tjas og mas, og øyeblikket er det eneste som gjelder. Veldig god avkobling i en hektisk hverdag med andre ord!

Planlegger ny reise
Siden sommeren er på vei, og siden den også bringer med seg noen ukers sommerferie, er jeg i full gang med å planlegge den neste reisen min. Det er mange destinasjoner jeg vurdere, og har enda ikke falt på en avgjørelse. Kommer nok til å bruke litt ekstra til å å finne ut hvor jeg skal dra, det er jo nesten like spennende som selve turen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *