Ny sofa

best i test sofaJeg klarte å pådra meg en liten strekkskade i lysken her siste treningsøkt, så jeg må ta det med ro et par dager. Det er i utgangspunktet like greit, for det har vært veldig mye i det siste, og kroppen har nok godt av litt ro. Det jeg imidlertid nå har fått tid til er å endelig komme i gang med å få på plass nytt interiør. Jeg gjorde nemlig en liten oppussing for en stund tilbake siden, og nå er neste fasen i gang, og det er nytt møblement.

Vanskelig å bestemme seg
Jeg er stor fan av å handle på nett, men det gode utvalget man finner er et tveegget sverd. Det gjør at man bør kunne finne akkurat det perfekte møbelet, men det gjør også letingen litt mer komplisert. Det første jeg skal ha er en ny sofa til stuen. Jeg har lest litt rundt på forskjellige tester og omtaler, og kommer nok til å gå for en best i test sofa. Det vil jeg alltid se på som et godt kvalitetsstempel, og gjør at jeg får et litt mindre utvalg å konsentrere meg om. De to heteste valgene mine nå er enten en Porto Dobbelt Divan, eller kanskje en Scandic Hjørnesofa.

Jeg synes i grunn at begge kan passe godt inn i stuen og akkurat nå kunne jeg nok gått for begge! Hva synes dere lesere jeg burde gå for? Legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en e-post om du har noen erfaring med en av sofaene. Eller kanskje her du en annen du mener jeg burde vurdere i stedet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *