Om bloggen

Mitt navn er Jon og jeg er 26 år gammel. I mange år har jeg engasjert meg i det lokale idrettslaget Elnesvågen og Omegn IL.

Tidligere har jeg vært med i skoleavis, og har således litt erfaring i hvordan man presenterer saker. Det vil likevel ikke bare bli en blogg om klubben, men også om andre interesser jeg har.

Jeg vil for det meste fokusere på håndballagene og fotballagene til Elnesvågen og Omegn IL. Dette er de to idrettene som jeg virkelig brenner for. Jeg har tidligere vært aktiv utøver i begge, og det er derfor naturlig å engasjere seg. I tillegg vil jeg skrive om ulike ting som skjer ellers i sportsverdenen. Jeg følger med på det meste, og ser ingen grunn til å begrense meg til å bare omtale idrettslaget.

I tillegg vil jeg bruke litt tid på å snakke om ting som skjer i min hverdag. Jeg føler selv at jeg lever et spennende liv, og er overbevist om at andre vil dele denne oppfatningen. Da er det hyggelig å kunne by litt på seg selv slik at bloggen får et tydelig menneskelig ansikt. Dette er også noe jeg gjør for min familie og personlige venner. Disse personene ønsker å lese mer om hva jeg driver med, og får anledning til dette her på nettsiden.

Jeg elsker å reise og dette er uten tvil den største interessen jeg har bortsett fra idretten. Det er gjerne snakk om eksotiske reisemål, og helst langt borte fra Norge. Jeg drar bort så ofte jeg har muligheten til dette. Det hele avhenger som regel av når jeg har fri, og hvor jeg har råd til å reise.

Det blir spennende å se hvordan det går med dette prosjektet. Jeg gleder meg til å forsøke å levere en god blogg som kan interessere mange mennesker.