På tur i Nord-Korea

For noen uker siden tok jeg turen til Nord-Korea. Dette landet har lenge vært undervurdert blant vestlige turister.

På tross av diktaturet så er det ingenting i veien med å reise til Nord-Korea. Dette landet har mye å by på, og det eneste man må gjøre er å melde seg på en organisert tur.

Bort med mobilen
Det eneste som var litt kjedelig var at jeg måtte gi fra meg mobiltelefonen før jeg fikk lov å komme inn i landet. Denne fikk jeg selvsagt tilbake når jeg dro, så egentlig var det ikke et veldig stort problem. Ellers ble turgruppen godt tatt hånd om av en lokal turistguide som fulgte oss til en hver tid. Han sørget for at vi fikk sett de beste stedene i landet, og imponerte med sin kunnskap.

Fikk ikke se alt
Det eneste negative jeg kan si om landet er at vi ikke fikk se alt. Dette er kanskje ikke så rart med tanke på at det er snakk om et skjermet diktatur. Likevel hadde det vært hyggelig å møte flere vanlige mennesker i gatene. Når vi kjørte opp og ned hovedgaten var det bare to til tre personer å se i nærheten. Hvor de andre var vites ikke, men de var sikkert opptatt med andre aktiviteter.

Jeg hadde en veldig bra opplevelse i Nord-Korea og anbefaler alle å reise dit. Folk var skikkelig vennlige og ville virkelig hjelpe deg med alt. Her var det ingen begrensninger på gjestfriheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *