Skrivekurs

For å bli bedre til å blogge så har jeg bestemt meg for å melde meg på skrivekurs. Forhåpentligvis kan dette gi leserne en enda bedre opplevelse på denne nettsiden.

Det er alltid spennende å utfordre seg selv til å lære mer. Nå skal jeg bli beste på skriftlig presentasjon.

skrive

Hatt lyst lenge
Jeg har lenge hatt lyst til å melde meg på et kurs for å utvikle bedre skriveferdigheter. Da den lokale kveldsskolen skulle arrangere dette, så virket det som muligheten for meg. Derfor ringte jeg utdanningsinstitusjonen med en gang for å melde meg på. Nå venter jeg bare på å komme i gang med det spennende kurset. Jeg lurer veldig på hva vi skal lære, og hvilke oppgaver og utfordringer vi får underveis.

Dyrt kurs
Det er ikke billig å melde seg opp til skriveopplæring i disse dager. Jeg måtte faktisk ut med over 10 000 kroner for de tre ukene kurset varer. Derfor håper jeg virkelig at dette er et opplegg som gir valuta for pengene. Det er jo svært kjedelig å bruke så mye ressurser på noe som viser seg og ikke ha effekt. Likevel er jeg optimistisk til at dette skal bli en veldig positiv opplevelse. Det er viktig å ha troen når man skal prøve nye ting.

Jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går. Det er liten tvil om at dette er noe jeg virkelig har lyst til å gjøre. Det er utrolig spennende å kunne utfordre seg selv til beste for alle dere lesere.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *