Spennende semifinale for Norge

Norge vant! Dette var mine tanker før kampen:

 Som mange andre har jeg i det siste fulgt med på EM i håndball for kvinner. Norge har overrasket i mesterskapet, og står nå overfor en utfordrende semifinale mot Sverige.

Det er ingenting som skaper mer spenning enn et ekte nabooppgjør. I årets semifinale møter vi et svensk lag som er sterkere enn noensinne.

Imponerende svensker
Det svenske laget har spilt solid gjennom hele mesterskapet. De har gode skyttere, forsvarspillere i verdensklasse og effektive kantspillere. Det eneste svake leddet er målvaktene som er langt nede på statistikken i EM. Dette er kanskje det Norge kan være bedre enn Sverige på i kampen. Det blir spennende å se om det svenske laget endelig kan ta Norge.

Norge i flyt
På tross av tapet mot Ungarn har Norge vært i flyt gjennom hele mesterskapet. Dette taler absolutt til fordel for at våre jenter skal gå seirende ut av oppgjøret. De har også et lag som muligens har hakket flere kvaliteter, spesielt når det gjelder målvaktene. Dette er faktorer som kan spille inn på hva som blir resultatet til slutt.

Jeg heier som vanlig på Norge, men er litt bekymret før semifinalen. Forhåpentligvis har håndballjentene kontroll over de svenske jentene. Om Norge spiller som i starten av mesterskapet så bør de ha en stor mulighet til å gå videre. Det er også positivt at flere av de norske jentene har uttalt at de er klare for å knuse Sverige. Dette tyder på at vinnerviljen er tilstede i hele laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *