Tap mot Hånevåg IL

I helgen ble det tap i den viktige seriekampen i håndball mot Hånevåg IL. Det var en svært skuffende kveld for hjemmelaget.

Elnesvågen og Omegn IL har hatt godt tak på Hånevåg IL i tidligere oppgjør denne sesongen. Dessverre ble det ikke slik i denne kampen.

Kritisk plassering
Tapet fører vårt lag ned på foreløpig nedrykksplass i serien. Dette innebærer at laget virkelig må skjerpe seg i resten av sesongen. Viss ikke blir det en kjedelig tur ned en divisjon neste år. Derfor krysser jeg fingrene for at prestasjonene skal ta seg opp i de kommende kampene. Om det spilles som mot Hånevåg IL så er det lite håp om fornyet divisjonskontrakt.

Lå bak hele veien
Det er ikke ofte man ser et lag ligge bak hele kampen på en håndballbane. Likevel var det akkurat dette som skjedde mot Hånevåg IL. Våre menn slet med å komme i kontakt og lå noen mål bak hele veien. Dessverre hadde heller ikke laget forberedt noen sluttspurt som kunne få Hånevåg IL ut av rytmen. Da gikk det som det måtte gå og det ble et frustrerende hjemmetap mot et lag vi tidligere har vært bedre enn. Det var derfor en skuffet gjeng som gikk av banen i den lokale håndballhallen.

Det er spesielt kjedelig for fansen som møter opp for å støtte laget. De får ikke det de betaler for når spillerne underpresterer på en slik måte. Det blir spennende å se om treneren får fortsette om resultatene fortsetter å gå i feil retning. Noen må iallefall gjøres for å forhindre at ting fortsetter på samme måte som nå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *