TVN er en sentral del av hjemmet

For en sportsentusiast som meg, er det helt naturlig at du legger mye tid foran TV din. Ofte er det vanskelig å finne tid til å gå på alle kampene for å se dem live, og her er TV virkelig en frelser for å holde tritt med utviklingen av favorittlaget sitt. Her hjemme har jeg begynt å gjøre om litt nå i min stue for å fremheve min TV som en mer sentral del. I dag er den ganske lav ned i rommet, og det vil ikke være helt ergonomisk mens du ligger på sofaen.

 
TV på veggen eller en høyere benk?
Jeg har lurt en stund på om jeg ville skru opp min TV på veggen i stedet for å få den å komme høyere opp i rommet. Da jeg kjøpte min TV fikk jeg en oppheng sammen med TV, men det har bare vært liggendes i et skap. Selv om jeg syns det er ryddig, er det noe bekymring at det ikke skal være godt festet, og jeg vil absolutt ikke at TV min ska til å falle ned til gulvet.
Det andre alternativet er å kjøpe en høyere TV benk som gjør at min TV kommer høyere opp i rommet. Det kan koste litt mer, men jeg trenger ikke å bekymre meg for dårlig vedlegg og risikoen for en ødelagt TV – så dette alternativet føles fortsatt bedre. Jeg har sett på noen forskjellige versjoner ute på www.trademax.no som kan passe, og der koster dem ikke så fryktelig mye heller, så det skal nok mest sannoliket bli en ny TV benk i stedet.

 
Det triste er at jeg har nettopp kjøpt en ny tv benk derfra, for bare noen få måneder siden. Men jeg kan sikkert selge den brukt for en god pris. Noen ganger gjør du feil kjøp, så er det bare.
Jeg ønsker at TVn skule komme opp ca 2 dm i rommet, det ville ha vært perfekt.

 
Hva skjer i idretten da?
I begynnelsen av 2016 fikk Elnesvågen nye spillere til laget sitt, som var et godt resultat fordi de allerede høsten før hadde kvalificiera til Bringserien. De nye jentene viste håp om at de hadde store ambisjoner for håndballandslaget og jeg virkelig likte å bare få følge deres suksess i løpet av året. Nå var det en stund siden jeg har hørt noe nytt fra klubben, så kanskje sitter de og planerer for hvordan de skal får enda høyere resultat. Jeg holder fingrene krysset og venter tålmodig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *