Velkommen til min blogg

Det er godt å endelig være i gang med bloggen. Dette er den første posten jeg legger ut, og den har bare en hensikt: Nemlig å ønske alle dere lesere velkommen innom!

Jeg merker at engasjementet har blitt enda større gjennom de siste dagene. Jeg har hele tiden visst at jeg snart skulle starte, og spenningen har vært til å ta og føle på.

Ny erfaring
Dette blir en ny erfaring for meg siden jeg bare har skrevet for en skoleavis tidligere. Det blir interessant å se hvordan det utvikler seg, og hvordan blogger ser ut om noen måneder. Om noen lurer på noe eller har noen forslag så er det bare å ta kontakt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal strukturere dette, og er derfor glad for alle innspill. Jeg tenker at de beste nettsidene blir til i samarbeid med leserne. Dette er den strategien jeg kommer til å bruke på denne bloggen.

Håper på god respons
Det er alltid vanskelig å si hvor mange lesere man kommer til å få før man har holdt på en stund. Likevel er jeg optimistisk, og tror at mange kan ha glede av denne bloggen. Det er noe med å starte noe eget, og virkelig brenne for det man driver med. Da smitter dette ofte over på andre som følger med på hva som skjer.

Jeg ønsker iallefall alle hjertelig velkommen til dette nye nettstedet. Tips gjerne venner og kjente om at de kan lese mye spennende på denne bloggen. Da vil vi i felleskap bli større innen kort tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *